Musikproduktion

Mix & produktion av din låt eller demo!

Musikproduktion till dig som spelar in live!

För dig som spelar in din låt live hos oss i Lövholmen Studio erbjuder vi också kreativ hjälp kring musikproduktion. Perfekt för dig som behöver hjälp med mix och produktion!

I mån av tid kan vi även åta oss musikproduktion för dig som inte spelar in hos oss. Kontakta oss för en förfrågan. Behöver du även hjälp med mastring? Vi förmedlar gärna vidare till våra externa och proffsiga kontakter!

Engagerad editering av varje spår i din låt!

Vid all form av både inspelning, mix och musikproduktion lägger vi ned mycket engagemang kring editering. Av alla spår! Både instrument, trummor och vokaler.  

Detta gör vi för att vi ju vill ha ett så bra slutresultat som möjligt! Och då gäller det att jobba med detaljerna! Från klippning till automatiseringar. Något som vi gärna nördar kring! Av den anledningen ser vi gärna att du har god tid på dig för ditt projekt som ska mixas, för bästa förutsättningar.

Vill du utveckla ditt artisteri ännu mer?

Skriver och släpper du din egen musik? I Lövholmen Studio pågår flera projekt med musiksläpp och artistcoaching. Perfekt för dig som vill utveckla ditt independent artistskap och varumärke!

Via mitt multi-bransch företag Ditte Company som omfattar skivbolaget Ditte Music Group och den kommande online akademin Ditte Academy hjälper jag, Ditte, artister och musikpeople med allt möjligt! Från tjänster och coaching inom att driva sitt varumärke och entreprenörskap till utvecklande singelsläpp som omfattar allt från musik till release inklusive PR handledning!

Lyssna på

Lyssna på våra projekt inom mix och produktion. Här blandas låtar som också är skrivna och producerade av Ditte Lindbom och utgivna via labels inom egna skivbolaget Ditte Music Group.

Lyssna på fler mixprojekt!

Spotify kan du lyssna på fler exempel på mixprojekt vi gjort i Lövholmen Studio! 

Ditte Lindbom

Jag hjälper dig med mix och produktion!

Jag som kommer hjälpa dig med mix och produktion av din musik heter Ditte Lindbom. Tillsammans med Fredo Österlund driver jag Lövholmen Studio där även en stor del av min egen verksamhet inom mitt multibransch-företag Ditte Company bedrivs. Som låtskrivare, producent, artistcoach och designer är det lite av min passion att utveckla hela ditt artistiska entreprenörskap!