Musikproduktion

Mix & produktion av din låt eller demo!

Musikproduktion till dig som spelar in live!

För dig som spelar in din låt live hos oss i Lövholmen Studio erbjuder vi också kreativ hjälp kring musikproduktion. Perfekt för dig som behöver hjälp med mix och produktion!

I mån av tid kan vi även åta oss musikproduktion för dig som inte spelar in hos oss. Kontakta oss för en förfrågan. Behöver du även hjälp med mastring? Vi förmedlar gärna vidare till våra externa och proffsiga kontakter!

Engagerad editering av varje spår i din låt!

Vid all form av både inspelning, mix och musikproduktion lägger vi ned mycket engagemang kring editering. Av alla spår! Både instrument, trummor och vokaler.  

Detta gör vi för att vi ju vill ha ett så bra slutresultat som möjligt! Och då gäller det att jobba med detaljerna! Från klippning till automatiseringar. Något som vi gärna nördar kring! Av den anledningen ser vi gärna att du har god tid på dig för ditt projekt som ska mixas, för bästa förutsättningar.

Vill du utveckla ditt artisteri ännu mer?

Skriver och släpper du din egen musik? I Lövholmen Studio pågår flera projekt med musiksläpp och artistcoaching. Perfekt för dig som vill utveckla ditt independent artistskap och varumärke!

Via det artistbransch inriktade företaget Artistia Music Company får du via utvecklande coaching-kurser hjälp att utveckla ditt varumärke och entreprenörskap som artist! Inom Artistia erbjuds även utvecklande och lärorika singelsläpp för dig som inte skriver din egen musik eller vill testa nåt nytt!

Lyssna på

Lyssna på våra tidigare projekt inom mix och produktion. Här blandas låtar som också är skrivna av Ditte Lindbom och utgivna via egna labeln Young Music Sweden. En label med utvecklande singelsläpp för unga artister som numera är en label inom Artistia Music Company.

Lyssna på fler mixprojekt!

Spotify kan du lyssna på fler exempel på mixprojekt vi gjort i Lövholmen Studio! 

Ditte Lindbom

Jag hjälper dig med mix och produktion!

Jag som kommer hjälpa dig med mix och produktion av din musik heter Ditte Lindbom. Tillsammans med Fredo Österlund driver jag Lövholmen Studio i kombination med egna musik & skivbolaget Artistia Music Company och kreativa företaget Ditte Company. Som låtskrivare, producent, artistcoach och designer är det lite av min passion att utveckla hela ditt artistiska entreprenörskap!