Välkommen till oss!

Den mysiga studion på landet!

Ditte Lindbom och Fredo Österlund, Lövholmen Studio

Heeej!

Mitt på landet i vad som känns som ett stenkast från centrala Stockholm. Här hittar ni oss och den mysiga studion på landet, Lövholmen Studio.

Det är nu över 15 år vi stirrade på en urgrävd grop som skulle komma att bli en kreativ oas för oss och våra idéer, musikaliska påhitt och verksamheter inom musikbranschen. Är du som vi, som tycker landets lugn och ro liksom frigör stress och bidrar till kreativitet, ja då kommer du och ditt kreativa musikprojekt att stortrivas här!

Den mysiga studion på landet

Ditte Lindbom

Låtskrivare, producent, artistcoach och designer. Multipassionerad mångkreatör som brinner för musik, att driva egna verksamheter och utveckla affärsidéer!

I Lövholmen Studio är det jag, Ditte, som kommer hjälpa dig som är artist eller musikskapare med vokalproduktion, coaching, mix och produktion. Jag är mångkreatör och entreprenör som stortrivs med mina tusen järn i elden! I mitt ”multiföretag” driver jag dels häst- och gårdsverksamheten Lövholmen och dels Ditte Company som omfattar skivbolaget Ditte Music Group och utbildningen Ditte Academy där jag hjälper artister, musikpeople, företag och hästfolk med allt från design och design till coaching och kommande kurser!

Trummis sen alltid. Verksam musiker som frilans, i band, live, i studio och på tv. Supernörden i studion när det kommer till truminspelning, mickar och teknik!

I Lövholmen Studio är det Fredo kommer fixa svängiga livetrummor till din låt eller musikproduktion. Och Fredo fixar förstås också bandet med erfarna studiomusiker när det är dags för live sessions i studion. Efter att ha spenderat nästan lika mycket tid åt webbutveckling som musik hjälper Fredo också företagare kring webb och grafik via egna företaget Webbografia. Mer om Fredo hittas också på Drums by Fredo.

Fredo österlund

Den mysiga studion på landet

I Lövholmen Studio med sina 60 kvm yta ryms ett större kontrollrum med köksdel och myshörna liksom två ljuddämpade inspelningsrum. Vårt studiokoncept fokuserar främst på produktion och mindre live sessions. Genom åren har vi gjort alla möjliga uppdrag från produktion av musik, låtar, backtracks och livetrummor till uthyrning av studion för tv-produktioner.