Sånginspelning

Få hjälp med vokal inspelning & produktion!

Satsa mer än du tror på sånginspelning!

Att sånginspelning är viktigt kanske vi alla hört. Men varför? Jo, sången är ofta en avgörande faktor om vi fortsätter lyssna på en låt. Och vi vill ju att andra ska vilja lyssna på hela låten, eller hur?

Rätt volym är viktigt. Och visst vill vi att det ska låta bra också?  Att den som lyssnar ska känna energin och hänga med i storyn och känslan du förmedlar. Vare sig du skriver musik för kul skull eller är aktuell med musiksläpp som independent artist hjälper vi dig få till en välplanerad sånginspelning. Så dina vokaler blir så bra de bara kan bli! 

Sånginspelning & vokal coaching

Så hur ska vi få till den där jättebra sången då? Ja, det handlar ju om flera faktorer. Övning, bra utrustning och hjälp att utveckla dig röstmässigt.

När du spelar in sång i Lövholmen Studio får du hjälp med studio vokal coaching kring teknik, frasering, timing, pitch och uttal. Allt för att din vokalproduktion ska bli så bra den bara kan bli! Vid inspelning av vokaler gäller fast pris och vi spelar in tills du och vi känner oss nöjda! Vi kan även hjälpa dig spela in din låt med vårt studioband liksom mixning och produktion.

Våra mickar och preamps för sång

I Lövholmen Studio har vi nördat in oss lite extra på det här med gear! Speciellt när det kommer till sånginspelning kring att hitta det bästa i mickar och preamps!

Bland favoritmickarna i studion är förstås Neumann U67 liksom Manley Ref C. Preampsen som används flitigast är Chandler Redd liksom Mercury Recording M72s. Även om high end studio gear såklart underlättar och faktiskt gör skillnad, så ligger minst lika mycket jobb i editering av dina vokaltracks. Något som är lite av en favoritsyssla här! 

Ditte Lindbom

Jag hjälper dig få till sången på din låt!

Jag som kommer hjälpa dig med både ”studio vokal coaching” och inspelning liksom mix och produktion av dina vokaler heter Ditte Lindbom. Tillsammans med Fredo Österlund driver jag Lövholmen Studio där en stor del av verksamheten inom mitt multiföretag Ditte Company pågår. Som låtskrivare, producent och artistcoach är genomtänkta och väl inspelade vokaler liksom noggrant editerade vokaltracks A och O för mig för bästa möjliga vokalproduktion!