Live Session

Spela in din låt live!

Skriver & släpper du egen musik?

Håller du på med musik på kul? Eller är du kanske mer aktiv som artist med regelbundna musiksläpp? Hos oss kan du få hjälp med både inspelning och mixning av din låt!

För att vi ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt behöver du ha någon form av demo av din låt och en projektledare med i bilden, om du inte är det själv, som kan hjälpa dig med arrangemang av låten så de musiker som ska medverka vet vad de ska spela!

Vi fixar bandet med erfarna studiomusiker!

När du spelar in din låt live i vår studio fixar vi bandet med erfarna studiomusiker. Genom vårt kontaktnät kan vi erbjuda verksamma musiker som spelar alla möjliga stilar!

Inför din inspelning förbereder vi allting noga för att det ska flyta på bra och ge utrymme för ett bra workflow. Av utrymmesskäl jobbar vi bara med mindre band och sessions, perfekt för dig som vill ha de lite mer intimt och lagom! 

Hjälp med mix?

För dig som spelar in din låt live hos oss erbjuder vi hjälp med hela processen. Från inspelning till mix. Så din låt blir färdig!

Kanske har du redan en egen producent som du trivs att jobba med? Vi vet hur det är. Man vill liksom ha sitt gäng, eller hur? Så vill du bara komma till Lövholmen Studio för att spela in din låt eller kanske bara vokaler går det utmärkt!

Ditte & Fredo

Vi kommer hjälpa dig spela in din låt live!

När du spelar in din låt live i Lövholmen Studio är det båda vi två som driver studion som kommer hjälpa dig! Fredo Österlund med sin expertis som musiker kring studiobandet och truminspelning liksom allt tekniskt från kablar till krånglande datorer. Medan Ditte Lindbom som är låtskrivare och producent gör alltifrån trycker på rec, vokal coachar och nördar kring vokal editering och mixning av din låt!

Artist Utveckling

Vill du få hjälp att utveckla ditt sound, varumärke och entreprenörskap som DIY independent artist?

Online och i Lövholmen Studio huserar jag, Ditte, med mitt multibransch-företag Ditte Company som omfattar både skivbolaget Ditte Music Group och utbildningen Ditte Academy. Jag hjälper dig som är independent artist med allt från musik och webbdesign till coaching och kurser inom varumärkesutveckling och strategier kring releaser och marknadsföring. 

Allt om mig och mina verksamheter hittar du på ditte.se!