Live Session

Spela in din låt live!

Skriver och släpper Du egen musik?

Håller du på med musik och inspelning för kul skull? Kanske är du aktiv som independent artist med regelbundna musiksläpp? Vi hjälper dig spela in din låt live och färdigställa din musik!

Med kunskap kring arrangering av alltifrån bandformat till blås, stråk och körer kan vi hjälpa dig strukturera upp din låt och produktion så den blir vad du föreställt dig. För att vi ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt behöver du ha någon form av demo av din låt inför en live inspelning i Lövholmen Studio.

Vi fixar bandet med erfarna studiomusiker!

När du spelar in din låt live i vår studio fixar vi bandet med erfarna studiomusiker. Genom vårt kontaktnät kan vi rekommendera verksamma musiker för alla möjliga genres och musikstilar!

Inför din inspelning förbereder vi allting noga för att det ska flyta på bra och ge utrymme för kreativitet i stunden. Vårt studioband är flexibla och vana vid att rycka in med idéer om så behövs. I studion jobbar vi med mindre band och sessions snarare än större former av band av utrymmesskäl. Men också för att vi och många trivs i den kreativa processen i det mindre och  personliga!

Få hjälp med mix & produktion!

För dig som spelar in din låt live hos oss i Lövholmen Studio erbjuder vi hjälp med hela processen. Från inspelning till mix och produktion. Så din låt blir färdig!

Kanske har du redan en egen producent som du trivs att jobba med? Vi vet hur det är. Man vill liksom ha sitt gäng, eller hur? Så vill du bara komma till Lövholmen Studio för att spela in din låt eller kanske bara vokaler går det utmärkt! Och vill du så hjälper vi dig färdigställa din låt vidare mot ditt mål.

Ditte & Fredo

Vi kommer hjälpa dig spela in din låt live!

När du spelar in din låt live i Lövholmen Studio är det båda vi två som driver studion som kommer hjälpa dig! Fredo Österlund med sin expertis som musiker kring studiobandet och truminspelning liksom allt tekniskt från kablar till krånglande datorer. Medan Ditte Lindbom som är låtskrivare och producent gör alltifrån trycker på rec, vokal coachar och nördar kring vokal editering och produktion av din låt!

Artist Coaching

Vill du få hjälp att utveckla ditt artistiska varumärke och entreprenörskap med en aktiv närvaro online i sociala medier?

Artist coaching konceptet INDiEPENDIA är en av fler pågående artistinriktade verksamheter i Lövholmen Studio. Här får du lära dig hur du driver ditt artisteri. Perfekt för dig som skriver och släpper din egen musik. Utöver artistcoaching erbjuder skivbolaget Artistia Music Group utvecklande singelsläpp för dig som inte skriver egen musik eller vill du kanske testa nåt nytt?Välkommen att kontakta oss för mer information!