Kontakta oss

Vi servar artister & musikfolk

Kontakta oss om du vill få hjälp med sånginspelning eller spela in din låt live. Du kan också beställa livetrummor till din låt eller musikprojekt!

Med en unikt lantlig och samtidigt central location endast 2,5 mil söder om Stockholm är det lätt att ta sig till Lövholmen Studio kommunalt eller med bil. Studion som ligger belägen i gårdsmiljö med betande hästar omkring omges av lugn och natur. En riktig idyll för kreativitet!

När du spelar in i Lövholmen Studio kan du passa på att pausa med ett set tennis mellan tagningarna. Gårdens tennisbana är oftast igång hela sommaren när vädret tillåter. Perfekt som paus till det kreativa eller varför inte bara ta en promenad runt gårdens härliga omgivningar! Kontakta oss för att boka tid för ditt musikprojekt!

Förutom våra studiotjänster i Lövholmen Studio drivs flera verksamheter i studion specifikt nischade för dig som är independent artist. Skivbolaget Artistia Music Group erbjuder lärorika singelsläpp för dig som inte skriver egen musik. Artistcoaching konceptet INDiEPENDIA passar perfekt dig som tvärtom skriver och släpper din egen musik men vill få hjälp att utveckla ditt entreprenörskap och närvaro i sociala medier!