Mixning

Vill du ha hjälp med mix av din låt?

Mixning av musik inom pop/rock

I mån av tid erbjuder vi hjälp med mixning av musik inom pop/rock!

Varför stilen är lite begränsad till pop/rock är för att vi tycker vi gör det bäst! Men inom ramen för pop/rock ligger även flertalet genres såsom country, singer-songwriter och jazzpop kan också fungera! Skicka din demo till oss så stämmer vi av om det verkar bli en bra match!

Engagerad editering av varje spår i din låt!

Vid mixning läggs stor vikt vid att gå igenom alla spår! Extra care får förstås dina vokaler som är hela fokuset i din låt!

För att underlätta mix processen behöver du själv också ha gått igenom dina filer och sett till att inget klipper, brusar konstigt eller har blivit fel i din inspelningsprocess. Ju mer du har förberett desto effektivare blir både mixen och kostnaden för mixen. Vill du vet pris? Kontakta oss!

Vill du utveckla ditt artisteri ännu mer?

För dig som är DIY independent artist som vill komma framåt kring lite av varje runt ditt artistskap finns mer att få hjälp med!

Jag, Ditte, erbjuder massa olika tjänster och utbildningar för artister och musikpeople via mitt företag Ditte Company som omfattar både skivbolaget Ditte Music Group och utbildningen Ditte Academy. På dessa webbsidor hittar du alltifrån hjälp med hemsida och design till coaching kring varumärke och entreprenörskap och ett specialutformat singelsläpp kallat Singel Konceptet som omfattar allt från musik till release för dig som inte skriver egen musik!

Lyssna på

Lyssna på våra projekt inom mix och produktion. Här blandas låtar som också är skrivna och producerade av Ditte Lindbom och utgivna via labels inom egna skivbolaget Ditte Music Group.

Lyssna på fler mixprojekt!

Spotify kan du lyssna på fler exempel på mixprojekt vi gjort i Lövholmen Studio! 

Ditte Lindbom

Jag hjälper dig med mix och produktion!

Jag som kommer hjälpa dig med mix och produktion av din musik heter Ditte Lindbom. Tillsammans med Fredo Österlund driver jag Lövholmen Studio där även en stor del av min egen verksamhet inom mitt multibransch-företag Ditte Company bedrivs. Som låtskrivare, producent, artistcoach och designer är det lite av min passion att utveckla hela ditt artistiska entreprenörskap!